Engagera dig redan idag!

LKK är en ideell klätterklubb som drivs framåt av alla medlemmar och det är därför viktigt med många engagerade personer. Lite eller mycket spelar ingen roll, det viktiga är viljan. Här följer några exempel på saker som alltid är aktuella i klubben, men egna idéer och förslag är minst lika välkomna!

Gå på höst och vårmötena!

Här styr klubbens medlemmar styrelsen och bestämmer vad styrelsen ska göras. Tar ca 2-3 timmar och klubben bjuder på fika! 🙂

Bygg leder och problem

Nya leder och problem är det fritt fram att bygga när som helst. Klubben anordnar dessutom ledbyggarhelger (toppreps- och ledväggen) och problembyggarhelger (i boulderrummet) där det bjuds på fika, mat och gemenskap. Här får man lära sig hur man bygger leder och problem. Led- och problembyggarhelgerna annonseras på hemisdan och via Facebook.

Prova på-säkrare

Det är gott om folk som är nyfikna på klättring, både grupper och enskilda personer. Därför behöver klubben ofta fler säkrare till prova-på-verksamheten! Det är ett roligt sätt att engagera sig i klubben, kravet är att du kan topprepssäkra och har grönt kort samt är medlem i klubben. Klubben betalar lön till prova på-säkrare. Kontakta provapa@linkopingsklatterklubb.se om du har frågor eller vill hjälpa till.

Väggansvarig

Klubben har ofta behov av fler väggansvariga. För mer info, titta på sidan om väggansvar eller kontakta vaggansvar@linkopingsklatterklubb.se.

Bli juniortränare

Innebär att man tillsammans med andra juniortränare håller i ett juniorträningspass ungefär varje eller varannan vecka. Mer info om juniorgrupperna finns under juniorsidan eller kontakta junior@linkopingsklatterklubb.se.

Arrangera resor eller småevent

En klätterresa till Bohuslän eller Kjugekull, en dagsutflykt till Ågelsjön eller slackline i en park är alltid populärt. Eller något helt annat! Klubben brukar sponsra en liten del av resor som är avsedda för hela klubben, exempelvis med någon middag eller en del av bostadsbeloppet. Är du intresserad att anordna resor eller andra aktiviteter kontakta aktivitet@linkopingsklatterklubb.se.

Bli styrelsemedlem

Att vara med i styrelsen är det mest direkta sättet att verka för klubbens framsteg och genomföra medlemmarnas vilja. Ny styrelse väljs på Höstmötet i oktober/november årligen. Vill du sitta med i styrelsen så håll utkik efter info när mötet börjar närma sig eller kontakta valberedning@linkopingsklatterklubb.se.

Kom med egna förslag

Egna förslag på saker som behöver göras uppskattas alltid! Kontakta ordf@linkopingsklatterklubb.se om du behöver hjälp med något.