Nyheter

Medlemskväll tisdagen 27/2

Det är nu en bit in på det nya året och LKK:s styrelse har uppdaterats!
Vi kommer därför stå i klätterhallen och bjuda på fika kvällen tisdagen den 27 februari från kl 19.

Kom förbi och hälsa på oss! Bidrag gärna med förslag på saker ni vill förändra i klubben, eller idéer på roliga event. (Dessa kan givetvis även lämnas in när som helst.)

Välkomna!


 

Ledbyggarhelg och klubbmästerskap del 1 2018

Hej klubben!

Vintern är nu här och tiden att förnya leder med den. Så dags igen att riva, bygga, fika, äta…TÄVLA!

Vi hoppas som vanligt att så många som möjligt hjälper till att bygga leder. Inga förkunskaper krävs.

Upplägg:
Torsdag 15/2: 17.00 – ca 21.00 (inklusive middag, förmånsbeskattas) – Rivning av leder. Till vårt förfogande finns bland annat en skylift.

Fredag 16/2: 17.00 – ca 20.00 (inklusive avslutande middag, förmånsbeskattas) – Tvättning av grepp. Vi ses i klätterhallen kl 17.00 eller på OKQ8 i Tornby 17.30. Tag gärna med stövlar och regnkläder som skydd vid grepptvätten. Vi hyr ett större antal biltvättsplatser och gör greppen rena med högtryckstvätt.

Lördag 2/12: 10.00 – ca 18.00 (inklusive lunch, förmånsbeskattas) – Byggnation av nya leder. Alla är välkomna att bygga leder, inga förkunskaper krävs.

Söndag 3/12: 13.00 Topprepstävling, sponsrad av Barrabes Skidåkning och Berg. De som hjälper till under tävlingen med säkring blir bjudna på lunch (förmånsbeskattas).
Kl 13.00 drar tävlingen på de nybyggda replederna igång! Liksom de tidigare tävlingarna kommer vi att ha tre klasser: junior, dam och herr.

Första pris i respektive klass är ett presentkort på 500 kr på Barrabes Skidåkning och Berg och ett pris på 150 kr finns i en fototävling. Bidagen mailas in till rep@linkopingsklatterklubb.se

— ATTENTION! — Vi behöver även hjälp med säkring (6 personer) och fotografering under tävlingen (som nämnt ovan finns det även ett pris för denna)! Är detta någonting du kan ställa upp på så hör av dig snarast till oss via Facebook eller skicka mail till repväggsansvarig i styrelsen. Alla som hjälper till får lunch innan tävlingen drar igång – plus att vi och alla tävlande blir evigt tacksamma att vi kan genomföra tävlingen! Vi behöver hjälp mellan kl 11-16.


 

Assisterande prova på-ansvarig sökes!

Hej alla klubbmedlemmar!

LKK:s prova-på verksamhet är glädjande mycket populär, och därför skulle vi behöva en till person som hjälper vår prova på-ansvarig att samordna verksamheten!

Skulle du vilja engagera dig i klubben och bidra till att fler personer upptäcker hur roligt det är med klättring? Anmäl då gärna ditt intresse!

För frågor eller vid intresse kontakta gärna vår prova på-ansvarig Elias (provapa@linkopingsklatterklubb.se) eller skicka ett mail till info@linkopingsklatterklubb.se

MVH

LKK styrelse 2018


 

Nytt år i klätterhallen! Dags att förnya sitt medlemskap.

Nu är det hög tid att förnya sitt medlemskap i LKK och väggkort till klätterhallen om ni inte har gjort det redan! Dessa gäller årsvis så det finns ingen anledning att vänta. Registreringssystemet finns under ”Klubben/Medlemskap”.

För de juniorer som tränar i någon av juniorgrupperna är det också dags att betala in ny terminsavgift. Träningarna drar igång igen under vecka 5!


 

Resultat LKK Klubbmästerskap 2017

Lite sent kommer här resultaten från deltävling 4 i LKKs klubbmästerskap som avgjordes på boulderväggen!

Efter denna sista deltävling kunde även de totala segrarna i LKKs klubbmästerskap 2017 koras!

Stort grattis till vinnarna Lotta, Tim och Daniel!

Resultatlistan från alla 2017 års deltävlingar hittar ni här.

Resultat deltävling 3 LKK Klubbmästerskap

Här kommer resultatet från den senaste deltävlingen i LKKs klubbmästerskap!

Grattis till vinnarna Lova, Elias och Sofie!

Missa nu inte chansen att tävla om de sista poängen i deltävling 4 som går av stapeln den 17/12 och avgörs på boulderväggen!

 

 

På gång i klubben

Nu är det vinter vilket betyder mer klättring inomhus och häng i klätterhallen 🙂 Det kommer flera aktiviteter i hallen fram till jul och här kommer en liten sammanställning:

  • Torsdag 23/11: Workshop/spånarmöte om eventuell ombyggnation eller modifikation av klätterhallen. Den som är intresserad eller har idéer är välkommen till Hagaren kl 18.
  • 30/11-3/12: Ledbyggarhelg med tävling. För mer info se separat inlägg!
  • 14/12-17/12: Boulderbyggarhelg med tävling. För mer info se separat inlägg!

Glöm heller inte klätterkvällarna på Friskis&Svettis City på onsdagar 18-21 som också håller på fram till jul för dem som vill prova en ny bouldervägg!

Boulderbyggarhelg med tävling 14/12-17/12

Hej klubben!

Som avslut på året bygger vi tillsammans nya boulderproblem och avslutar klubbmästerskapet med den sista deltävlingen. Här får just DU en guldchans att se till att det finns roliga problem att klättra på framöver!

Det är extra bra om du kan vara med på tvättningen, då det brukar vara svårt att få ihop folk till det. Klubben bjuder på god mat (förmånsbeskattning tillkommer) samt fika (ingen extra beskattning).

Torsdag 14/12: 17.00 – ca 21.00 (inklusive middag, förmånsbeskattad) – Rivning av alla problem.

Fredag 15/12: 17.00 – ca 19.30 (inklusive avslutande middag, förmånsbeskattad) – Tvättning av grepp. Vi ses i klätterhallen kl 17.00 eller på OKQ8 i Tornby 17.30. Tag gärna med stövlar och regnkläder som skydd vid grepptvätten. Vi hyr ett större antal biltvättsplatser och gör greppen rena med högtryckstvätt.

Lördag 16/12: 10.00 till ca 18.00 (inklusive lunch, förmånsbeskattad) – Byggnation av nya problem. De som var med och tvättade har förtur till greppen. Det har beställts nya grepp så om man vill bygga med dem är det en bra idé att komma på fredagen också. Klockan 10.00 inleder vi med en kortare utbildning i boulderbygge (valfritt deltagande).

Söndag 17/12: 13.00 – ca 17.00 – Bouldertävling sponsrad av Barrabes Skidåkning och Berg (kval + final)

Det kommer finnas utmaningar både för nybörjare och proffs. Alla är välkommna att delta!
Vi hoppas att så många som möjligt hjälper till och närvarar. Inga förkunskaper krävs!

Ledbyggarhelg med tävling 30/11-3/12!

Hej klubben!

Vintern närma sig och därmed mer inneklättring. Så dags igen att riva, bygga, fika, äta…TÄVLA!

Vi hoppas som vanligt att så många som möjligt hjälper till att bygga leder. Inga förkunskaper krävs.

Upplägg:
Torsdag 30/11: 17.00 – ca 21.00 (inklusive middag, förmånsbeskattas) – Rivning av leder. Vi visar hur man repklättrar och på så viss effektivt får ner de smutsiga greppen. Givetvis kan man istället säkra varandra om man vill eller använda skyliften.

Fredag 1/12: 17.00 – ca 20.00 (inklusive avslutande middag, förmånsbeskattas) – Tvättning av grepp. Vi ses i klätterhallen kl 17.00 eller på OKQ8 i Tornby 17.30. Tag gärna med stövlar och regnkläder som skydd vid grepptvätten. Vi hyr ett större antal biltvättsplatser och gör greppen rena med högtryckstvätt.

Lördag 2/12: 10.00 – ca 18.00 (inklusive lunch, förmånsbeskattas) – Byggnation av nya leder. Alla är välkomna att bygga leder, inga förkunskaper krävs.

Sön 3/12: Topprepstävling, sponsrad av Barrabes Skidåkning och Berg
Kl 13.00 drar tävlingen på de nybyggda replederna igång! Liksom de tidigare tävlingarna kommer vi att ha tre klasser: junior, dam och herr.

Första pris i respektive klass är ett presentkort på 500 kr på Barrabes Skidåkning och Berg och alla som deltar i tävlingen är med i en utlottning av lite annat smått och gott från deras butik!

— ATTENTION! — Vi behöver även hjälp med säkring (6 personer) och fotografering under tävlingen! Är detta någonting du kan ställa upp på så hör av dig snarast till oss via Facebook. Alla som hjälper till får lunch innan tävlingen drar igång – plus att vi och alla tävlande blir evigt tacksamma att vi kan genomföra tävlingen! Vi behöver hjälp mellan kl 11-16.

JSM i Bouldering 2/12

Hej!
Den 2 december är det JSM Boulder på Karbin klätterhall i Stockholm.
Tävlingsklassen är öppen för ungdomar födda 1998-2003.
För alla som är 7-13 år anordnar vi Kids Boulder Open i samband med JSM.
En minst lika rolig tävling för de yngre!
Anmälan till JSM och Kids Boulder Open samt mer info hittar ni här!
Varmt välkomna till JSM på Karbin!