Bli Medlem

För att kunna bli medlem och köpa väggkort ber vi dig att skapa ett konto i registreringssystemet:

https://registreringssystem.linkopingsklatterklubb.se/

När ni väl har ett konto går det beställa medlemskap och träningskort när man är inloggad.

Beställningar betalas via det bankgiro och referensnummer som anges vid beställningen. Efter att beställningen av träningskort har kommit in går det att hämta ut sitt kort i receptionen.
Det är vanligt att det kan ta någon vecka mellan betalningen och att receptionens system är uppdaterat, så vi rekommenderar att ta med ett betalningsbevis första gången ni klättrar efter inbetalningen.

Samma registreringssystem används för att förnya ert medlemskap och väggkort.
Medlemskap gäller för kalenderår vilket betyder att det gäller till och med december samma år som det registrerades.

Varför bli medlem?

Som medlem i Linköpings klätterklubb blir du en del av en av Sveriges allra roligaste, trevligaste och största klätterklubbar. Du kommer att kunna påverka hur klättringen i Östergötland utvecklas samtidigt som du kan lära känna nya personer genom klubbens gemensamma aktiviteter och evenemang.

Medlemskap ger dig möjligheten att köpa väggkort till vår klätterhall i Hangaren och ett rabatterat pris på engångsinträden. Du kommer få tillgång till klubbens utlåningsutrustning och bibliotek med förare och klätterrelaterad litteratur.

Linköpings klätterklubb är ansluten till Svenska Klätterförbundet vilket ger våra medlemmar en rad förmåner som till exempel tidningen Bergsport, medlemsrabatter på flera butiker och en klätterspecifik olycksfallsförsäkring. För mer utförlig information om vad det innebär att vara ansluten till Svenska Klätterförbundet se Bergsport.se.

Klubben uppmuntrar sina medlemmar att engagera sig och ta initiativ för att fortsätta utveckla och förbättra vår verksamhet och klättringen i Linköping. Du har all möjlighet att hjälpa till i någon av de utskott och arbetsgrupper som finns eller genom komma med nya egna idéer för klubben.
För att öka vår gemensamma kompetens och kunskap hjälper gärna klubben till med resurser för att utbilda medlemmar eller arrangera utbildningar, kurser och föreläsningar där intresse finns.