Nyheter

Boulderbygghelg och klubbmästerskap del 2 2018

Nu är det dags att bygga om i boulderrummet igen!
Vi behöver din hjälp!

Detta är upplägget:

Torsdagen den 19/4; Vi river vi ner alla gamla problem.
Fredagen den 20/4; Vi åker till OK-Q8 Tornby med alla smutsiga grepp och tvättar dem. Tag med stövlar och regnkläder.
Lördagen den 21/4; Vi bygger nya problem och småfixar i boulderrummet.
Söndag den 22/4; Vi avslutar helgen med en tävling! Priser kommer att lottas ut.

Alla är välkomna alla dagar. Någon kommer att finnas på plats för att styra upp arbetet och ge instruktioner, inga förkunskaper krävs.
På söndagens tävling kan alla vara med oavsett nivå.
Klubben kommer att bjuda på mat alla dager (förmånsbeskattat), samt fika.
Ses där!


 

Resultat medlemsundersökning

Tack till alla som svarade på vår medlemsundersökning! Här kommer en sammanfattning med svar på vissa av frågorna/kommentarerna som uppkom.

 • Billigt: Man får mycket för pengarna
  Trevligt att höra att ni uppskattar våra priser.
 • Öppettider: Öppna tidigare på helgen och mer sommaröppet
  Vi tittar på möjligheter för att kunna utöka öppettiderna.
 • Aktiviteter: Mer uteklättring och inför träningsgrupp för vuxna
  Alla är välkomna att arrangera aktiviteter för klubben. Vill ni veta vad klubben kan sponsra med eller vill ha tips inför planeringen så vänd er till lämplig person i styrelsen. För utomhusaktiviteter kan ni maila utomhus@linkopingsklatterklubb.se.
  Styrelsen håller på att utreda möjligheten med en till träningsgrupp, vi tittar dock först på möjligheten med en juniorgrupp eftersom vi i dagsläget har så lång kö för ungdomar som vill börja klättra.
 • Informationstavla: Tydligare info med öppettider och annan info
  Styrelsen har för avsikt att sätta upp en digital skärm i hallen med info kring till exempel öppettider och kommande aktiviteter.
 • Hallen: Flera olika önskemål och förslag på hur hallen kan bli bättre kom in
  Klubben jobbar aktivt med detta och vill man vara med och påverka samt hjälpa till så finns det för närvarande länk till grupper på hemsidan. Om du tycker det behövs någon mer grupp så hör gärna av dig till styrelsen.
 • Moonboard: Ett konkret förslag kring hallen som kom upp var att sätta upp en Moonboard
  Ombyggnationsgruppen håller på att ta fram ett förslag för detta. Vi i styrelsen ser fram emot att få ta del av det färdiga förslaget.
 • Klubbtröjor: Hade varit kul med klubbtröjor
  Vi i styrelsen jobbar redan med att plocka fram nya klubbtröjor, både som man kommer kunna köpa och till våra så kallade funktionärer.

Slutligen vill vi tacka för alla glada tillrop som också kom in! Har ni andra funderingar eller förslag på förbättringar så ta gärna kontakt med styrelsen, kontaktuppgifter finns här på hemsidan.


 

Medlemsmöte 5/4 2018

Välkomna på LKKs medlemsmöte!

När: torsdagen den 5 april kl 19

Var: Hangarens konferensrum

Alla medlemmar är välkomna, agendan för mötet hittar ni här. Fika blir det såklart till dem som deltar!

/Styrelsen 2018

 

Medlemskväll tisdagen 27/2

Det är nu en bit in på det nya året och LKK:s styrelse har uppdaterats!
Vi kommer därför stå i klätterhallen och bjuda på fika kvällen tisdagen den 27 februari från kl 19.

Kom förbi och hälsa på oss! Bidrag gärna med förslag på saker ni vill förändra i klubben, eller idéer på roliga event. (Dessa kan givetvis även lämnas in när som helst.)

Välkomna!


 

Ledbyggarhelg och klubbmästerskap del 1 2018

Hej klubben!

Vintern är nu här och tiden att förnya leder med den. Så dags igen att riva, bygga, fika, äta…TÄVLA!

Vi hoppas som vanligt att så många som möjligt hjälper till att bygga leder. Inga förkunskaper krävs.

Upplägg:
Torsdag 15/2: 17.00 – ca 21.00 (inklusive middag, förmånsbeskattas) – Rivning av leder. Till vårt förfogande finns bland annat en skylift.

Fredag 16/2: 17.00 – ca 20.00 (inklusive avslutande middag, förmånsbeskattas) – Tvättning av grepp. Vi ses i klätterhallen kl 17.00 eller på OKQ8 i Tornby 17.30. Tag gärna med stövlar och regnkläder som skydd vid grepptvätten. Vi hyr ett större antal biltvättsplatser och gör greppen rena med högtryckstvätt.

Lördag 2/12: 10.00 – ca 18.00 (inklusive lunch, förmånsbeskattas) – Byggnation av nya leder. Alla är välkomna att bygga leder, inga förkunskaper krävs.

Söndag 3/12: 13.00 Topprepstävling, sponsrad av Barrabes Skidåkning och Berg. De som hjälper till under tävlingen med säkring blir bjudna på lunch (förmånsbeskattas).
Kl 13.00 drar tävlingen på de nybyggda replederna igång! Liksom de tidigare tävlingarna kommer vi att ha tre klasser: junior, dam och herr.

Första pris i respektive klass är ett presentkort på 500 kr på Barrabes Skidåkning och Berg och ett pris på 150 kr finns i en fototävling. Bidagen mailas in till rep@linkopingsklatterklubb.se

— ATTENTION! — Vi behöver även hjälp med säkring (6 personer) och fotografering under tävlingen (som nämnt ovan finns det även ett pris för denna)! Är detta någonting du kan ställa upp på så hör av dig snarast till oss via Facebook eller skicka mail till repväggsansvarig i styrelsen. Alla som hjälper till får lunch innan tävlingen drar igång – plus att vi och alla tävlande blir evigt tacksamma att vi kan genomföra tävlingen! Vi behöver hjälp mellan kl 11-16.


 

Assisterande prova på-ansvarig sökes!

Hej alla klubbmedlemmar!

LKK:s prova-på verksamhet är glädjande mycket populär, och därför skulle vi behöva en till person som hjälper vår prova på-ansvarig att samordna verksamheten!

Skulle du vilja engagera dig i klubben och bidra till att fler personer upptäcker hur roligt det är med klättring? Anmäl då gärna ditt intresse!

För frågor eller vid intresse kontakta gärna vår prova på-ansvarig Elias (provapa@linkopingsklatterklubb.se) eller skicka ett mail till info@linkopingsklatterklubb.se

MVH

LKK styrelse 2018


 

Nytt år i klätterhallen! Dags att förnya sitt medlemskap.

Nu är det hög tid att förnya sitt medlemskap i LKK och väggkort till klätterhallen om ni inte har gjort det redan! Dessa gäller årsvis så det finns ingen anledning att vänta. Registreringssystemet finns under ”Klubben/Medlemskap”.

För de juniorer som tränar i någon av juniorgrupperna är det också dags att betala in ny terminsavgift. Träningarna drar igång igen under vecka 5!


 

Resultat LKK Klubbmästerskap 2017

Lite sent kommer här resultaten från deltävling 4 i LKKs klubbmästerskap som avgjordes på boulderväggen!

Efter denna sista deltävling kunde även de totala segrarna i LKKs klubbmästerskap 2017 koras!

Stort grattis till vinnarna Lotta, Tim och Daniel!

Resultatlistan från alla 2017 års deltävlingar hittar ni här.

Resultat deltävling 3 LKK Klubbmästerskap

Här kommer resultatet från den senaste deltävlingen i LKKs klubbmästerskap!

Grattis till vinnarna Lova, Elias och Sofie!

Missa nu inte chansen att tävla om de sista poängen i deltävling 4 som går av stapeln den 17/12 och avgörs på boulderväggen!

 

 

På gång i klubben

Nu är det vinter vilket betyder mer klättring inomhus och häng i klätterhallen 🙂 Det kommer flera aktiviteter i hallen fram till jul och här kommer en liten sammanställning:

 • Torsdag 23/11: Workshop/spånarmöte om eventuell ombyggnation eller modifikation av klätterhallen. Den som är intresserad eller har idéer är välkommen till Hagaren kl 18.
 • 30/11-3/12: Ledbyggarhelg med tävling. För mer info se separat inlägg!
 • 14/12-17/12: Boulderbyggarhelg med tävling. För mer info se separat inlägg!

Glöm heller inte klätterkvällarna på Friskis&Svettis City på onsdagar 18-21 som också håller på fram till jul för dem som vill prova en ny bouldervägg!