Prova på topprepsklättring

Roligt att du vill prova på klättring!

Linköpings Klätterklubb erbjuder:

  • drop-in pass på tisdagar kl 18–20 
  • gruppbokning: en möjlighet att boka en säkrare för dig och dina vänner på torsdagar kl 18–20 och lördagar kl 10-12

Rekommenderad ålder är från 6 år, men om du känner att ditt barn ändå vill testa klättring är ni hjärtligt välkomna.

Drop-in topprepsklättring:

På tisdagar kl 18-20 under vår och höst terminerna ordnar vi drop-in klättring. Då kan ni som är intresserade av klättring prova på att klättra topprep

Ni betalar inträdesavgiften i receptionen och sen får ni klättra så mycket ni vill. Våra säkrare lånar ut den utrustning ni behöver, ser till att allt är säkert och svarar på era frågor.

Vi kan endast ta emot 18 personer varje tisdag så det kan tyvärr bli fullt. Om ni är fyra eller fler personer i sällskapet rekommenderar vi istället att ni bokar en säkrare.

Drop-in kostar:

85 kr för vuxen

65 kr för ungdom, upp till och med 18 år.

 

Grupper:

Är ni ett kompisgäng eller kanske en familj och vill ha en säkrare för er själva? Då ska ni göra en gruppbokning!

I en gruppbokning ingår inträde, utrustning och en säkrare som hjälper er med allt som har med klättring att göra för upp till 6 personer. Gruppbokningar kan göras på torsdagar mellan kl 18.00 och 20.00 och lördagar mellan kl 10.00 och 12.00 och kostar 450 kronor per bokad timme. Se till att boka några dagar innan, vi kan inte gararantera svar inom en dag.

Är ni fler än 6 personer behöver ni boka två säkrare.

Minsta bokningsbara tid är 1 timme, efter det går det att boka med halvtimmesintervall.

För att boka skickar ni ett mail till ProvaPa@Linkopingsklatterklubb.se

 

Allmän info

Klädsel

Vanliga träningskläder eller oömma kläder funkar bra! Utlåning av klätterskor ingår i priset för all prova-på verksamhet, vill man inte låna dessa går det att använda rena gymnastikskor.

Försäkring

Vid klättring under prova på är du försäkrad genom Svenska klätterförbundet. Tänk dock på att skador alltid bör undvikas, det är därför viktigt att ni lyssnar på de ansvariga på plats.
Det är endast av klubben utnämnda säkrare som får säkra under prova på-tillfällen för att försäkringen ska gälla vilket betyder att eventuella personer i gruppen som har grönt kort ej får hjälpa till.