Juniorklättring

Juniorverksamheten är till för att få barn och ungdomar i åldrarna 10-18 år att börja träna klättring under organiserade former. I dagsläget är det ungefär 60 barn och ungdomar som tränar med Linköpings klätterklubb under ett antal separata tillfällen varje vecka. Klätterskor och sele finns att låna av klubben om klättraren inte har egen utrustning.

För anmälan till juniorkön fyll i formuläret.

Om du har frågor skicka ett mail till junior@linkopingsklatterklubb.se.


Måndagar

Nybörjargruppen måndag, 17:30-19:00

För barn som är nybörjare. 

Erfarnagruppen, 19:00-21:00

För erfarna ungdomar där fokus ligger på ledklättring och fysisk träning.


Onsdagar

Nybörjargruppen onsdag, 18:00-19:30

För barn som är nybörjare. Just nu är det lång anmälningskö.

Fortsättningsgruppen, 19:30-21:00

För barn och ungdomar som klättrat ett tag och kan grunderna. Just nu är det lång anmälningskö.

 


Föräldralediggruppen

En förmiddagsgrupp (ej tränarledd) som klättrar på tisdagar och torsdagar från kl 9 till ca kl 11. Det är mestadels föräldralediga som klättrar med sina barn, men alla medlemmar med väggkort är välkomna. Gå gärna med i den här facebookgruppen om det låter intressant!

Juniorledare sökes!

Vi söker ledare för våra Juniorgrupper! Särskilt till våra yngre grupper där vi har fler ledare då klättrarna inte har grönt kort. Känner du att lära ut klättring är något du kan och vill? Har ett barn som vill börja klättra i någon utav grupperna och vill ha förtur? Har du inte själv grönt kort så kan vi lösa det! Du kommer få stöd av de erfarna ledarna så du utvecklas i ditt ledarskap. Vi söker även ledare till de äldre grupperna och där ser vi att du klättrar själv och kan utmana klättrarna på deras egen nivå. Vi är ett tränargäng som har god gruppdynamik och vi har riktigt kul tillsammans. Så häng på du med!

Med alla frågor: ordf@linkopingsklatterklubb.se