Hej Styrelsen!

Nu när halva året har gått kanske någon funderar på vad det är för några som sitter i styrelsen egentligen, så här kommer en liten presentation!  Kontaktuppgifter till styrelsen och andra förtroendeposter hittar ni under fliken klubben -> styrelse, eller varför inte hugga tag i någon av oss i hallen för frågor, synpunkter eller idéer!

Frågor:

 1. Vad heter du?
 2. Vad gör du i styrelsen?
 3. Vad gör du i klätterhallen?
 4. Hur kommer det sig att du började klättra?
 5. Varför tycker du att medlemmar (som inte sitter i styrelsen) ska engagera sig i LKKs aktiviteter?

 

 1. Martin Andersson
 2. Formellt sett har jag ansvar för boulderrummet och kontakt med vår sponsor Barrabes. Men egentligen snackar jag mest klättring och försöker bidra till en så bra klubb som möjligt.
 3. Hänger, hänger i boulderrummet, hänger på repväggen, hänger i gymmet. Mycket häng helt enkelt!
 4. En kompis drog med mig när jag pluggade i England och sen var jag fast!
 5. Det är just möjligheten att vara med och påverka och bidra som jag tycker är så härlig med LKK. Det skapar en gemenskap och klubben vore inte vad den är utan alla engagerade medlemmar!

 

 1. Daniel Sandvall
 2. Jag är aktivitetsavsvarig
 3. Jag både bouldrar och repklättrar. Jag är också tränare för klubbens juniorer.
 4. Testade klättra på en vägg i en fjällstation och efter det var jag fast.
 5. För det är kul att träffa nytt folk och lära känna andra medlemmar. Och det finns oftast fika.

 

 1. Petter Johansson
 2. Jag är repvägsansvaring och försöker vara med och rodda i mycket av det som händer på repväggarna och runtomkring, ex. bygghelger byte av ankare, greppinköp, repbyten, byta lysrör när det behövs osv.
 3. Jag klättrar i pincip endast rep hallen (topp och sport), pysslar en del med våra fina väggar och hänger och hallen.
 4. Som liten har jag alltid klättrat på allt, träd, stenar, snöhögar, byggnader och stolpar. Sen blev det ett uppehåll tills jag hamnade i Linköping och fick tillgång till hangaren. Sen dess är abstinensen på en rimlig nivå igen.
 5. Jag tycker att alla som tycker det är kul med en levande och aktiv klubb ska engagera sig. Är det 30 min eller 300h spelar ingen roll!

 

 1. Laura Persson
 2. Jag håller koll på klubbens alla hemliga böcker, dvd:er och gamla VHS-band. Dessutom klubbens SISU-kontakt.
 3. Repklättrar, såklart!
 4. Jag behövde en hobby haha!
 5. För att det är mycket trevligare än vad man tror!..och bouldrare är inte så farliga som de ser ut som..

 

 1. Sofia Dannert
 2. Kort sagt så är jag vice ordförande och försöker avlasta vår ordförande.
 3. Jag gör lite av varje, klättrar rep och bouldrar, prova på-säkrar. Är lite av en periodare i mitt val av klättring och just precis nu så är repväggen intressantare än boulderrummet faktiskt.
 4. Min pappa, lillasyster och jag följde med några av pappas kompisar till en klätterhall i Luleå för att testa klättra. Där och då undrade jag varför ingen hade talat om för mig att klättring är en grej. En sådan där jättekul grej! Sedan har jag klättrat sedan dess.
 5. Kanske det låter klyschigt men jag vill ändå säga för att en klubb är som ett jättestort lag. Det räcker inte om en person engagerar sig som laget ska lyckas och alla vill väl att vårt lag (LKK alltså) ska lyckas? Jag tänker att ”engagera sig” kan låta som ett jättearbete, men så behöver det inte alls vara. Man kan hjälpa till med allt från att komma med idéer och synpunkter till att ansvara för och planera en bygghelg (eller någon av dagarna som ingår), men också massor av saker däremellan.

 

 1. Peter Rosander
 2. Kassör
 3. Bouldrar och plockar upp kvarglömda vattenflaskor
 4. Jag följde med några kollegor och sen var jag fast
 5. För att det är deras ansvar! Det är de engagerade medlemmarna som driver och utvecklar en ideell förening. Utan dem kommer verksamheten helt att stanna av.

 

 1. Patrik Wahlund
 2. I år är jag ordförande för klubben. Hoppas att, tillsammans med resterande styrelsemedlemmar, kunna genomföra förbättringsarbeten så att LKK även i fortsättningen uppskattas av sina medlemmar.
 3. Socialiserar mest med andra när jag är i hallen. Jag tycker det är roligt att stämningen är så bra. Sen försöker jag såklart få tid till klättring också. Utöver detta håller jag även i klättringskurser i Hangaren.
 4. Blev hitdragen av en studiekamrat.
 5. Alla aktiviteter som genomförs inom LKK görs för att främja medlemmarna på olika sätt. Som medlem tycker jag därför att man ska hjälpa till med de aktiviteter som man själv uppskattar, så att klubben vet åt vilket håll medlemmarna vill åt. Dessutom är det som sagt riktigt trevliga människor i klubben, och vid de olika aktiviteterna lär man känna dessa och får en riktigt bra gemenskap. Dessutom är aktiviteterna oftast riktigt roliga att både arrangera och vara med på!

 

 1. Julia Hedborg
 2. Informerar våra medlemmar om vad som händer i klubben
 3. Hänger mest på repväggen och har kul!
 4. Blev övertygad av min pojkvän att klättring var något vi skulle börja hålla på med, och så blev det.
 5. För att det är roligt, man träffar nya vänner och skapar bra gemenskap i klubben:)

 

 1. Morgan Huber
 2. Ser till att vi har lite aktiviteter ute också. Speciellt så att de som normalt inte klättrar ute får en chans att pröva.
 3. Allt + lite till. Den är mitt andra hem
 4. Martin Hellberg
 5. En ideell förening är sina medlemmar. Ingenting händer utan att medlemmar engagerar sig.