Ledbyggarhelg och klubbmästerskap del 1 2018

Hej klubben!

Vintern är nu här och tiden att förnya leder med den. Så dags igen att riva, bygga, fika, äta…TÄVLA!

Vi hoppas som vanligt att så många som möjligt hjälper till att bygga leder. Inga förkunskaper krävs.

Upplägg:
Torsdag 15/2: 17.00 – ca 21.00 (inklusive middag, förmånsbeskattas) – Rivning av leder. Till vårt förfogande finns bland annat en skylift.

Fredag 16/2: 17.00 – ca 20.00 (inklusive avslutande middag, förmånsbeskattas) – Tvättning av grepp. Vi ses i klätterhallen kl 17.00 eller på OKQ8 i Tornby 17.30. Tag gärna med stövlar och regnkläder som skydd vid grepptvätten. Vi hyr ett större antal biltvättsplatser och gör greppen rena med högtryckstvätt.

Lördag 2/12: 10.00 – ca 18.00 (inklusive lunch, förmånsbeskattas) – Byggnation av nya leder. Alla är välkomna att bygga leder, inga förkunskaper krävs.

Söndag 3/12: 13.00 Topprepstävling, sponsrad av Barrabes Skidåkning och Berg. De som hjälper till under tävlingen med säkring blir bjudna på lunch (förmånsbeskattas).
Kl 13.00 drar tävlingen på de nybyggda replederna igång! Liksom de tidigare tävlingarna kommer vi att ha tre klasser: junior, dam och herr.

Första pris i respektive klass är ett presentkort på 500 kr på Barrabes Skidåkning och Berg och ett pris på 150 kr finns i en fototävling. Bidagen mailas in till rep@linkopingsklatterklubb.se

— ATTENTION! — Vi behöver även hjälp med säkring (6 personer) och fotografering under tävlingen (som nämnt ovan finns det även ett pris för denna)! Är detta någonting du kan ställa upp på så hör av dig snarast till oss via Facebook eller skicka mail till repväggsansvarig i styrelsen. Alla som hjälper till får lunch innan tävlingen drar igång – plus att vi och alla tävlande blir evigt tacksamma att vi kan genomföra tävlingen! Vi behöver hjälp mellan kl 11-16.