Medlemsklättring – Sjöända, den 1 juni 2019

Den 1 juni kör vi vårens medlemsklättring för LKK-medlemmar i Sjöända!

Det kommer finnas topprep uppsatta och alla LKK-medlemmar är välkomna att komma och klättra i gott sällskap. Klippan bjuder på många fina leder med varierade svårighetsgrader från grad 5a och uppåt. Så ett ypperligt tillfälle för dig som vill komma ut och klättra.

För de som inte har bil eller de som kan hjälpa till med samåkning så träffas vi strax före kl.10 på parkeringen utanför Hangaren. Där ordnar vi in oss i bilar och försöker åka därifrån kl.10:00.

På plats i Sjöända så har vi säkerhetsgenomgång ca. kl.11:45. Denna gäller för alla som ska delta i medlemsklättringen. Så var där senast kl.11:45 om ni tar egen bil.

Runt kl. 14 bjuds det på grillat. Veganska alternativ kommer att finnas. Har du speciella allergier så kontakta oss innan.

Vi klättrar på och har kul fram tills kl. 18 då medlemsklättringen är slut och vi samordnar transporter till Linköping för de som vill tillbaka.

Det kommer bli en riktigt rolig dag med klättring och gott umgänge så ta med glatt humör och kom och klättra med oss i Sjöända!

Event på FB: https://www.facebook.com/events/675463592904291/