Hallverksamhet startar upp, coronainfo

Den här veckan startar prova-på igen för terminen. Nytt för den här gången är att tisdagens drop-in har ändrat tid från 19-21 till 18-20. Prova-på söker även efter nya säkrare, så om du är sugen på att få fler att komma igång med klättring skicka iväg ett mail till provapa@linkopingsklatterklubb.se

Från onsdag till lördag är det bygghelg i boulderrummet, vilket betyder att möjligheten att klättra kommer vara begränsad. Se event i vår facebookgrupp och skriv upp er om ni vill vara med!

Från och med nästa vecka (31/8) och framåt kommer väggansvariga att hålla hangaren öppen kl 20-22 mån-tor och går att se i vår väggansvarig-kalener.
På vardagarna mån-tor mellan 18-20 brukar vi ha som allra flest besökare i klätterhallen. Då prova-på och juniorträning har aktivitet från kl ~18 vill vi be er att tänka på om det finns någon annan tid att klättra. Hangaren är öppen från kl 15 och före kl ~17 brukar det inte vara särskilt många i hallen, och från nästa vecka är det öppet fram till kl 22. Vi behöver hjälpas åt för att sprida ut hur många som är i klätterhallen samtidigt, så klättra gärna vid de tidigare eller enare tiderna om ni har möjlighet. Förmiddagsklättringen som finns inlagd i vår kalender är ännu ett tillfälle för de som har förmiddagen fri, du är inte tvungen att ta med dig ett barn för att vara välkommen då!
För att undvika trängsel i omklädningsrummen ber vi er att gärna byta om hemma, och om det är för många inne i rummet, vänta utanför istället för att trängas! Detta betyder INTE att det går bra byta om inne i klätterhallen för att det är folk i omklädningsrummet som har förekommit ibland.
Som vanligt ska vi alla se till att hålla god hygien och följa instruktionerna som är uppsatta. Tvätta händerna, hosta eller nys i armvecket och stanna hemma om ni inte känner er friska så kan vi alla ha kul tillsammans!

Vänliga hälsningar,
/Jonas B
Lkk-info