Utomhusklättring för medlemmar 9/6 vid Ågelsjön

Utesäsongen för klättring har kommit igång och Linköpings klätterklubb vill därför erbjuda alla medlemmar att testa att klättra rep utomhus. På plats kommer det finnas uteledare som hjälper till och som sätter upp topprep. 

Var: Ågelsjön, samling vid parkeringen. Förare finns här.
När: kl 10-17 den 9/6

Utrustning att ta med: skor, sele, karbin, broms och ev hjälm.

Övrigt: Mycket vatten, mat för dagen, papper och soppåse. Glöm inte solskydd! Ingen eld p.g.a. eldningsförbud.

Klubben kommer ta med några hjälmar och selar men de räcker inte till alla så de får lånas runt. Vi kommer rigga minst 6st rep med början på Divaväggen/ lilla berget med spridda grader för alla. Sen kommer vi förflytta oss mot Oktoberväggen och Drakväggen när det börjar bli för för varmt och intresse finns. Lunch tar vi under dagen när tillfälle ges så vi maximerar reptiden. Vi kommer även ta med viss mängd vatten ifall det krisar.

Samåkning? den som kör bil och kan tänkas ta med några klättrare kan gärna skriva det på facebooktråden.

Ni som klättrat ute förr och gärna hänger med ut med egen utrustning; mycket välkomna! Dock garanterar klubben bara säkerheten på de rep vi har med, så klättring på någon annans/eget rep sker på egen risk, som vanligt.

Slutligen!
Grymt välkomna allihopa, nya som gamla medlemmar, erfarna som oerfarna. Kan vi få fler att klättra ute så blir vi väldigt nöjda!

För frågor kontakta utomhus@linkopingsklatterklubb.se

LKK uteklättringsledare
Mattias, Theo, Philip, Markus och Elias