Valberedningsmöte 3/9 och uppstart av hallverksamhet

Edit: Förtydligande att väggansvariga, prova-på och juniorträning inte börjar från den 3/8 utan det sker närmare slutet på augusti. Väggansvarig-kalendern kommer att vara ifylld när de börjar. Tills dess gäller alltså endast Hangarens öppettider på vardagar.

Vi har tänkt komma igång med prova-på, juniorträning och väggansvariga nu när Hangaren öppnar igen efter sommaren. Situationen med covid har inte förbättrats så mycket som man kunnat hoppats så sunt förnuft och avstånd fortsätter att gälla.


Klubben gör ett nytt försök till att hålla vårmötet, eller valberedningsmöte får det heta när det inte längre är vår. Mötet kommer att hållas 3/9, om du har några tankar eller åsikter att dela med klubben, var med och påverka och skicka in era motioner till klubbens ordförande på ordf@linkopingsklatterklubb.se!
Motioner kan skickas in till och med 13/8.  Mötets agenda kommer att skickas ut den 27/8, en vecka före mötet. En zoomlänk till mötet kommer att skickas ut senare.
Till valberedningsmötet kommer vi även behöva en valberedning! Om du känner för att bidra till klubben och vara en av dem som letar fram nästa års styrelse tveka inte och hör av dig till ordf@linkopingsklatterklubb.se.

Vänliga hälsningar,
/Styrelsen