Sommartider hej, hej!

Sommaren är här och hangarens reception är stängd för sommaren. Det innebär dock inte att det inte går att klättra alls! Det finns mängder av klippor och stenar att utforska utomhus 😉 ni kan hitta klätterförare till de flesta kända områdena för både trad- och sportklättring under ”Utomhus”.

För er som klarar av sommarvärmen i hangaren brukar en del med larmtagg att skriva i vår facebookgrupp strax innan de själva tänkt vara där, så håll utkik om ni vill vara med! Det är inte den vanliga entrén som gäller, utan den stora porten till vänster som gäller (bulta så det hörs, ofta rejält).

De tider som kommer hållas öppet under mer regelbundet kommer att läggas till i kalendern ”I Hallen” för att vara lättare att hitta. OBS att det kan finnas gånger då tiden inte gäller, det kan vara bra att dubbelkolla om det finns något inlägg!


Eftersom receptionen fortfarande kommer vara stängd gäller det bara för de som har ett träningskort, och det kommer inte gå att hyra utrustning. För er som nyligen börjat klättra och inte har köpt ett träningskort än kommer det gå bra även under de kommande två veckorna att använda höstens träningskort (som börjar i juli) för att komma in.